Peggy

Peggy Van Looy


Ik ben Peggy Van Looy, geboren in 1980 en mama van Caelesta en Isahia.


Schopboshoeve als mijn werkplek is een zegen voor mij, want de natuur met zijn elementen sluit enorm aan bij wie ik ben en wat ik doe. Mijn missie is mensen bezielen en inspireren, zodat ze kunnen groeien in bewustwording en de schitterende parel in zichzelf mogen ontdekken.


Ik stap even met je mee en kan je hoogstens inspireren zodat je eigen zelfhelend vermogen gestimuleerd wordt en ondersteun ook de levensprocessen zodat je mag doorgroeien van onmacht naar zelfbevrijding.


Ik maak via de klanken van drum, kalabas, klankschalen, windgong, ... verbinding met de elementen, waardoor je de diepe ontspanning in je lichaam kunt ervaren. De zielenzang van mijn stem brengt je naar dat plaatsje diep in jou, waar je helemaal jezelf mag zijn en waar je verbinding maakt met je eigen parel, de bron van oneindig leven.


Ervaar je als jongere of als kind die angst, die pijn en schaamte om te tonen wat er in je leeft? Voel je dat je hulp nodig hebt om de chaos in je hoofd te ordenen en je hart te luchten?

Dan wil ik met jou even meewandelen en nieuwe inzichten aanreiken, zodat je stapsgewijs leert hoe je op eigen kracht steeds meer rust vindt in jezelf en je ontdekt hoe mooi het is om jezelf graag te zien.