Yoga Nidra

Yoga Nidra & Soundjourney


"Tijdens de slaap hebben we geen bewustzijn - we checken gewoon uit.

Yoga Nidra is als een check-in."


Yoga Nidra is een kalmerende yogabeoefening die harmonie brengt in het hele lichaam. Het is een mix van ademhaling, ontspanning en bewustwordingstechnieken, gecombineerd met hypnose en visualisaties. Het vermindert de fysieke, mentale en emotionele stress van het moderne leven aanzienlijk.


Deze vorm van yoga maakt gebruik van diepe ontspanningstechnieken om in een staat van bewuste slaap te komen. 1 uur Yoga Nidra kan aanvoelen als 4 uur slaap.

Yoga Nidra staat vooral bekend als een ontspanningstechniek, maar het is ook een krachtig hulpmiddel om zelfrealisatie te bereiken. Het geeft je de mogelijkheid om een ​​diep verlangen te manifesteren, een intentie, wat we Sankalpa noemen. Door intenties te stellen tijdens deze diepe staat van Zijn, bereiken je intenties je op een dieper niveau. Alle keuzes die je maakt en alles wat je doet, zullen meer in overeenstemming zijn. Of u zich er nu van bewust bent of niet!

Eenmaal in de "Diepe Slaap Staat" keert je lichaam terug naar zijn puurste staat van "Zijn". Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Je reset je gezondheid, je geest ... je leven.

Gezien we een goed uur gaan neerliggen, raad ik aan om voldoende mee te brengen om zo comfortabel mogelijk te liggen zoals kussens, bolsters, dekens en al wat je graag rondom, onder en boven jou hebt !


Agnes dabi begeleidt deze set dmv soundhealing (cristal bowls, gong, zang, ocean drum, )13/1 '23


Met SOUNDHEALING door Agnes dabi 


prijs is 40 Euro pp 


Door Caro van Awen Flow

Inschrijven verplicht via caro@awenflow.com of info@schopboshoeve.be