Rebozo dag

Rebozo Dag


In een closing the bones ceremonie worden prachtige rebozos, katoenen doeken gebruikt om jou vast te houden, te dragen en te ondersteunen in jouw zelfzorgmoment. Omhulling met Rebozos helpt je om je eigen essentie terug te vinden. De geweven doeken symboliseren het dichte weefsel van het Zusterschap.


In dit sacred samenzijn onder vrouwen ga ik je tecnieken aanreiken waarin jij jezelf leert voeden in alle comfort en zachtheid. Massagetechnieken van hoofd tot voeten...

we masseren en omhullen alle lichaamsdelen op onszelf, voelen, laten los en laten heling toe.


Dagelijks worden meer en meer mensen geconfronteerd met een overgeactiveerd sympatische zenuwstelsel. Angst en stress nemen toe en dit kan resulteren in spanning en pijn langs de wervelkolom. Met oa de massagetechnieken gaan we die gestagneerde spanning verlichten wat resulteert in een totale ontspanning van autonome zenuwstelsel. Er vindt een omschakeling plaats van angst en stress naar rust en herstel door het triggeren van parasympatische zenuwstelsel.


We komen samen in alle veiligheid en zachtheid. We openen en sluiten onze cirkel met de kracht van mantras zodat er stilte in onze geest en een zuivere verbinding mag zijn tussen elkaar.

Tijdens de voormiddag ervaren we de kracht van zelfmassage met een rebozo.

Na de lunch verbinden we met elkaar in het geven en ontvangen tijdens een sluitingsritueel in een veilige en liefdevolle bedding.


Ik (Caro) nodig je graag uit vrijdag 17 november '23 van 10 u - 17 u (aankomst vanaf 9.30 u)


graag inschrijven caro@awenflow.com