heppie massage


Tweedaagse workshop HeppiemassageĀ®

HeppiemassageĀ® is een individuele kindermassage op maat, volledig aangepast aan mensen die prikkels anders verwerken, denk maar aan ASS, ADHD, hoogsensitiviteit.
Ze kan bestaan uit verschillende massagevormen. Zo is er een massage met diepe druk over de kledij heen, een strijkmassage die je over de kleren heen kan geven of op de blote huid en een aangepaste hand-en voetmassage. Ook aromatherapie en helende stenen komen aan bod. Alles kan worden gecombineerd en op maat van de ontvanger worden ingezet.
Deze massage kan bij alle kinderen, maar ook bij volwassenen gebruikt worden. Ze begrenst en ontspant, reduceert stress, maakt ontvankelijker voor aanraking en contact, helpt bij het slapen en het omgaan met heftige emoties.

Tijdens deze workshop leer je alles om deze massage te kunnen geven. Er is geen enkele voorkennis vereist. Na wat theoretische achtergrond oefenen we alle massagebewegingen bij elkaar.
Na de workshop is er de mogelijkheid om op eigen tempo een eindopdracht uit te voeren om alles nog meer in de praktijk te integreren. Na het voltooien van deze eindopdracht ontvang je een getuigschrift en kan je naam vermeld worden bij de erkende heppiemasseurs van jouw regio.
Zowel geschikt voor ouders en opvoeders als voor therapeuten, masseurs, leerkrachten en iedereen die interesse heeft om deze unieke massage te leren.
Zie ook: www.heppiemassage.com


 

21 en 22 oktober '23