crea workshops

Crea Workshops met Cristin verhoeven :


-Nieuwe data volgen snel

Samen met je kind een boek maken.


Een quality time workshop, om gedurende twee voormiddagen samen met je kind, verbindend, een verhaal te maken in boekvorm, helemaal zoals jullie wensen. Jullie worden beleleid in de verschillende stapjes, maar verder is het helmaal aan jullie. Een ding is zeker, na twee halve dagen gaan jullie naar huis met je eigen boek. Een leiuke herinnering aan een fijne samenwerking. Tussendoor is er pauze met een hapje en een drankje.


telkens van 9 u Tot 13 u, 

Prijs is 90 euro per duo (twee halve dagen incl materiaal)


Nieuwe data volgen : Samen met je kind een kunstwerk maken


Tijdens deze quality time workshop, gaat je kind samen met zijn/haar favoriete volwassene een kunstwerk maken. Hoe je het werk vorm kan geven, wordt stap voor stap begeleid. Een werkje helemaal zoals jullie willen, helemaal naar jullie zin, jullie beslissen zelf wie wat doet. Wanneer je wil, kan je nog over je kunstwerkje vertellen. Een ding is zeker, je gaat naar huis met een uniek werk en met een leuke herinnering aan jullie samenwerken. 

Tussendoor is er een pauze voorzien met een hapje en een drankje.


telkens van 13 u tot 17 u

prijs is 60 euro per duo (incl materiaal)

vanaf 5 jaar tot ....13/6 ; Samen versieren en weven met de natuur 


Tijdens deze quality time workshop, voor kinderen met hun favoriete volwassene, gaan we eerst ons martiaal in het bos verzamelen. Alles kan gebruikt worden. Eens terug in het atelier gaan we takken versieren en weefwerkjes maken met natuurproducten. 

Leuk om te doen en zeker om later thuis nog eens te herhalen.


Telkens van 9 u tot 12 u

vanaf 4-5 jaar tot ...

Prijs is 45 euro (per duo) incl versiermateriaal


Meer info of inschrijven via cristin.verhoeven@gmail.com of 0486/895524

Cristin Verhoeven