Kampen en fundagen

Kampen & fundagen

We bieden mindful natuurfundagen en kampjes aan in kleine groepen, met de nadruk op natuur en aandacht voor elk kind. Vanuit verbinding met de natuur - en zo ook onszelf- gaan we dieren verzorgen, leren we omgaan met dieren, beoefenen we lichaamsbewustzijn door o.a. yoga en massage op een speelse manier , doen we veel creamomenten, spelen in de natuur, koken we , wandelen, muziek,  beleven we de natuurelementen(aarde, water, vuur, lucht, hout) en gaan we op zoek naar ons eigen ritme!

Is jouw kind gevoelig en houdt hij/zij niet van drukte? Dan gaat ze/hij zich hier zeker en vast thuis voelen.... De kampjes zijn ideaal voor de kids om te 'ontprikkelen' van de dagelijkse drukte.


En om ons helemaal onder te dompelen in het vakantiegevoel bieden we ook kampjes aan met overnachting.

Mindfulkampjes najaar 2020


Vrij spel, creatieve dingen, spelletjes, yoga, dieren, natuur, avontuur, coaching, rustmomentjes speciaal afgestemd op jou ritme. 

Je uitleven of helemaal tot rust komen op de Schopboshoeve. 


Voor kids van 2,5 tot 12 jaar!

Van 9u tot 16u


45€ incl lunch, drank en gezonde tussendoortjes (40€ voor tweede kind van zelfde gezin)

Begeleid door Griet Valcke (freinet Kleuterjuf en kindercoach) en Vanessa (Schopboshoeve)


Crea and Relax namiddag (Winter)


Tijdens de koudere en donkere wintermaanden kruipen we meer naar binnen .... gezellig in onze cocon. 

Maar we wilden toch graag nog fijne schopbosmomenten aanbieden tijdens de winter. Een namiddagje ontspannen en creatief bezig zijn, dat is zo fijn. Het brengt rust in ons hoofd en in ons hart.

Beetje knutselen, spelen, dieren verzorgen, yoga en ontspanning, vuurtje maken met een lekker warm drankje.... heerlijk!


Wanneer : 2/12 en 16/12 van 13.30 U TOT 16.30 U


KERSTVAKANTIE : 23/12 en 30/12 telkens van 13 u tot 16 u


Voor kids van 2,5 tot 12 jaar!

20 euro (incl materiaal en tussendoortjes) 

15 euro voor tweede kind van het zelfde gezin 

Kampen


Zomerkampen 2021

3 daagse zomerkampen op je eigen ritme!

Wat doen we allemaal?  Buiten spelen, yoga en meditatie, klankbad of spel, voor dieren zorgen, koken, knutselen, verhalen, kampvuur, wandelen, zwemmen, roeien, vissen, trampoline, ping pong, paarden knuffelen en chillen.  3 dagen in de natuur, vrijheid in ons hoofd en in ons hart!

De kinderen slapen in onze gezellige yogashala.of in tenten. Voor kids van 3 tot 14 jaar (de kampen verlopen organisch, zowel in groep als in kleine groepjes als indivueel via coaching, we kijken waar de noden van het kind ligt)DATA : 


- 12, 13 en 14 juli '21

- 4,5 en 6 Augustus '21

- 16,17 en 18 Augustus '21Met overnachting (vanaf +- 8 jaar): 185 euro. (15 euro korting voor tweede kind van hetzelfde gezin)

Zonder overnachting (vanaf  3 jaar) : 135 euro

Prijs all-in (materiaal, maaltijden, tussendoortjes, verzekering, ...)


Best op tijd inschrijven want de plaatsen zijn beperkt!Reknr BE49 1030 5887 9371 schopbos vof, mededeling kamp datum + Naam kind(eren)