Kampen en fundagen

Kampen & fundagen

We bieden mindful natuurfundagen en kampjes aan in kleine groep, met de nadruk op natuur en aandacht voor elk kind. Vanuit verbinding met de natuur - en zo ook onszelf- gaan we dieren verzorgen, leren we omgaan met dieren, beoefenen we lichaamsbewustzijn door o.a. yoga en massage op een speelse manier , doen we veel creamomenten, spelen in de natuur, koken, wandelen, muziek,  beleven we de natuurelementen(aarde, water, vuur, lucht, hout) en gaan we op zoek naar ons eigen ritme. 

Is jouw kind gevoelig en houdt hij/zij niet van drukte? Dan gaat ze/hij zich hier zeker en vast thuis voelen.... De kampjes zijn ideaal voor de kids om te 'ontprikkelen' van de dagelijkse drukte.


En om ons helemaal onder te dompelen in het vakantiegevoel bieden we ook Zomerkampjes aan met overnachting. Ook voor jongeren!

Superleuke drie daagses met vooral veel FLOW.Voorlopig zijn er nog geen nieuwe data voor 2024 :-) wegens verhuis naar het  buitenland. Van zodra we meer nieuws hebben ivm mogelijke verderzetting dan publiceren we het hier of op onze fb pagina ;-)