Kampen en fundagen

Kampen & fundagen

We bieden mindful natuurfundagen en kampjes aan in kleine groep, met de nadruk op natuur en aandacht voor elk kind. Vanuit verbinding met de natuur - en zo ook onszelf- gaan we dieren verzorgen, leren we omgaan met dieren, beoefenen we lichaamsbewustzijn door o.a. yoga en massage op een speelse manier , doen we veel creamomenten, spelen in de natuur, koken we , wandelen, muziek,  beleven we de natuurelementen(aarde, water, vuur, lucht, hout) en gaan we op zoek naar ons eigen ritme!

Is jouw kind gevoelig en houdt hij/zij niet van drukte? Dan gaat ze/hij zich hier zeker en vast thuis voelen.... De kampjes zijn ideaal voor de kids om te 'ontprikkelen' van de dagelijkse drukte.


En om ons helemaal onder te dompelen in het vakantiegevoel bieden we ook kampjes aan met overnachting.

Mindful Herfst tweedaagse 


Een fijn tweedaags kampje op het ritme van de herfst.

Voor kids van 3 tot 14 jWanneer ?


4 en 5 november'21


telkens van 9 u tot 16 u 


Kostprijs is 45 euro per dag, tweede kind vh zelfde gezin betaalt 40 euro.

lunch, fruit en tussendoortjes zijn inbegrepen.


Door Griet en Vanessa 

Meerdaagse Kampen


Zomerkampen 2022

3 daagse zomerkampen op je eigen ritme!

Wat doen we allemaal?  Buiten spelen, yoga en meditatie, klankbad of spel, voor dieren zorgen, koken, knutselen, verhalen, kampvuur, wandelen, zwemmen, roeien, vissen, trampoline, ping pong, paarden knuffelen en chillen.  3 dagen in de natuur, vrijheid in ons hoofd en in ons hart!

De kinderen slapen in onze gezellige yogashala.of in tenten. Voor kids van 3 tot 14 jaar (de kampen verlopen organisch, zowel in groep als in kleine groepjes als indivueel via coaching, we kijken waar de noden van het kind liggen)DATA 2022  : 


Niewe data volgen in dec! Op tijd reserveren want de plaatsen zijn zeer beperkt!Met overnachting (vanaf +-7 jaar): 185 euro. (15 euro korting voor tweede kind van hetzelfde gezin)

Zonder overnachting (vanaf  3 jaar) : 135 euro

Prijs all-in (materiaal, maaltijden, tussendoortjes, verzekering, ...)

We starten om 9 u en eindigen het kamp rond 16 u.


Best op tijd inschrijven want de plaatsen zijn beperkt!Reknr BE49 1030 5887 9371 schopbos vof, mededeling kamp datum + Naam kind(eren)NIEUW! Tienerkampen 


3 Daagse kampen speciaal voor jongeren van 12 tot 18 jaar. 

Met de huidige maatregelen en onzekerheden zijn er heel veel tieners die zich gestresst, angstig, onzeker en niet gehoord voelen.

Tijdens dit kamp creeren we een veilige bubbel, waar deze kinderen hun zorgen kwijt kunnen en zich volledig kunnen ontspannen.

De nadruk ligt op natuur, lichaamswerk, yoga, indiviuele begeleiding, de paarden (grondwerk, zorg, wandeling), mindfulness, creatieve activiteiten, gezond koken, rust en ontspanning, spel en plezier, verbinding en VRIJHEID, Net datgene wat ze nu het meest nodig hebben. Hoe voelen we ons vrij in ons hoofd en in ons hart? Hoe leren we te luisteren naar ons lichaam en ons gevoel en naar elkaar? En durven we dit ook uit te spreken en ernaar te handelen? 


Wanneer? Nieuwe data 2022 volgen nog .


Kostprijs is 185 euro (3 daagse) met overnachting, all inclBegeleid door Peggy van Looy (inspirend coach), Vanhoegaerden Vanessa (schopboshoeve), Heidi Petré (yogadocente), Cristin verhoeven (Crea)