Sarah

Sarah Bogaerts

Relaxatietherapeute & Gezondheidscoach

Ik ben Sarah Bogaerts en omschrijf mezelf als een levenslustige, enthousiaste vrouw die zich eerder op de achtergrond manifesteert en zich af en toe naar de voorgrond begeeft. Ik ben moeder van twee kinderen (Cisse en Marilies) en ben warm genesteld in een vredig huwelijk met Thomas.

Ik ben opgegroeid in het zuiden van India, wat een bijzondere indruk op me heeft nagelaten. Als kind was ik al bezig met het observeren van mensen, merkte ik verschillen op in hun gedrag en was ik geboeid door hoe mensen zich voelen. Ik werd vaak door anderen in vertrouwen genomen over hun levensvragen, bezorgdheden en complexe geheimen. Ik was eigenlijk al voorbestemd om mensen te begeleiden en te helpen. Toch moest ik eerst mijn eigen processen doormaken die het leven me voorschotelde en tot vandaag worstel ik soms nog met mijn eigen demonen. Want ik ga ervan uit dat de problemen waar mensen in mijn praktijk voor langskomen, problemen zijn waar ik (on)rechtstreeks ook mee te kampen heb.

Op een bepaald moment kreeg ik de kans om in Belgiƫ te studeren en koos ik ervoor om sociaal verpleegkundige te worden. Ik kreeg een mooie jobaanbieding als ambtenaar en bleef mezelf steeds bijscholen omdat ik leergierig was en alles wou begrijpen. Na 20 jaar trouwe dienst aan de opgelegde ratrace van het leven, besloot ik om de kennis en ervaringen die het leven me had geschonken, terug te schenken aan vrouwen. Vrouwen die nood hebben aan motivatie, begeleiding en ondersteuning met gezondheids- en levensvragen. Ik verliet de ambtenarij en ruilde het in voor het ondernemerschap.

Ergens onderweg kruiste mijn pad dat van Vanessa en meteen voelde ik me aangesproken en aangetrokken door de intentie en de sfeer die er hangt op Schopboshoeve. Ik moest mezelf geen vragen stellen want de klik was er al van de eerste minuut. Net zoals het leven continu beweegt en verandert, verander ik ook. Op Schopboshoeve zal je me onder andere terugvinden in workshops rond lichaamswerk en gezondheid. Daarnaast help ik tijdens de kinderkampjes bij de massages van de kinderen. Het is een waar genoegen om dit te mogen en kunnen doen in een team van gelijkgestemde zielen op een bezielde plek in de natuur.