Cristin

Cristin Verhoeven

Ik ben Cristin, mama van Nina (*) en Marie-Lou (9 jaar), partner van Ignace. 


Ik ben een creatieve duizendpoot… vilten, schilderen, knutselen, beeldhouwen, naaien, timmeren …. Ik doe het allemaal even graag. Mijn ervaring is dat knutselen kinderen tot rust brengt, het doet hen even alles vergeten, want ze zijn alleen met het materiaal bezig en met wat ze willen maken. Of het nu gaat om knippen, schilderen of plakken, of een touwtje uitrafelen... Het gaat om het proces niet om het resultaat.  Op vraag help ik een handje, maar de resultaten waar kinderen het meest trots op zijn, zijn nog altijd die, die ze eigenhandig maken. 


Gek op de natuur, dat ben ik ook, vandaar dat je veel natuurlijke materialen terug zal zien komen in de creatieve werking. Ook duurzaamheid en oog voor het milieu zijn belangrijk voor mij en dit uit zich dan in het werken met recyclagemateriaal, het maken van zaadbommetjes of voedselbollen voor de vogels, …


Vanuit 23 jaar ervaring met het coachen en begeleiden van jongeren en kinderen met ASS, begeleid ik nog steeds jongeren en kinderen. Hen horen en ondersteunen op hun levenspad is een ander aspect van mij. 

Schopboshoeve geeft mij de ruimte om dit te doen, vanuit het hart. 

Het is de gedroomde plek, waar iedereen zichzelf kan zijn, met respect voor de eigenheid van elk individu en de natuur, met ruimte om met elkaar in verbinding te treden.