Deep Yin Touch

Deep Yin Touch


Tijdens Yin yoga vertelt jouw lichaam je een verhaal.  Als je goed luistert, dan kom je heel erg veel te weten. Waar liggen jouw grenzen? Welk stuk van je lijf biedt weerstand? Waarom gaat je linkerzijde vlotter dan je rechterzijde?


Elke lichamelijk gevoel heeft ook vaak een emotionele oorzaak.  Je lichaam zegt je waar je nog werk voor de boeg aan hebt op mentaal vlak. Tijdens een yin yoga sessie vragen we je om te luisteren naar je lijf.  Om zelf te voelen en er over na te denken. Heidi geeft je de handvaten, door middel van zachte yin houdingen, en helpt je zo om antwoorden te zoeken op die vragen. Maar soms heb je ook een extra paar voelsprieten nodig.  Iemand die door middel van zachte aanraking tijdens je yogahouding, je helpt door te voelen en je uitnodigt om te gaan voelen dieper in jezelf of de plek waar je aandacht nodig is.  Vanessa doet dat met behulp van craniosacraal lichaamswerk en indien je wenst kan dit gedeeld worden na de sessie.

 

Deep Yin Touch helpt je in jouw proces, welk dat ook mag zijn.  Bekijk het als  een handleiding van je lichaam en geest.


Data 2023 : 31/3 en 5/5 van 20 u tot 21.30 u


30€/sessie

Max. 6 personen 


Door Vanessa & Heidi 

Inschrijven verplicht:

info@schopboshoeve.be of heidi@llou.be of via deze link