Yin yoga & klankbad

Yin yoga & Klankbad


Het doel van deze workshop is tot jezelf komen door diepe ontspanning. Dat doen we door samen eerst enkele yin yoga houdingen te doen, een rustige en lichte vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is en geen enkele ervaring vereist.  Geen inspanning of complexe asana's maar simpele houdingen waar we gedurende enkele minuten in blijven zitten of liggen.  Op die manier kom je volledig tot rust, zowel in je hoofd als in je lichaam.  Na deze yogasessie kruipen we op de yogamat gezellig onder een warm dekentje om te genieten van een klankbad.  


Nieuwe data volgen!

20u tot 22u

25€

Kristel (klankbad) & Heidi (yoga)

inschrijven via mail of contactformulier

Tieners & de eerste menstruatie


Meisjes kijken vaak op tegen hun eerste menstruatie. Bang dat het op school gebeurt of net tijdens de dansles.  Tijdens deze 'teen-talk' proberen we die angsten weg te nemen.  Niet door veel technische of saaie uitleg maar eerder door er gewoon openlijk met mekaar over te praten. Vrouwen die hun ervaring over hun menstruatie delen met meisjes. Over rituelen om die eerste bloeding te vieren. Over mooie en handige hulpmiddelen.  Over hormonen en emoties tijdens je cyclus. 

We reiken je handvaten aan om zelf (samen met vriendinnen of je ouders) van je eerste menstruatie iets moois te maken.  We baseren ons hiervoor op een wondermooi boekje voor tienermeisjes ('Reiken naar de maan' van Lucy H. Pearce) en stellen ook onze eigen 'period kit' samen.  Om het nog gezelliger de maken, krijg je tussendoor een lekker gezond sapje of thee en een kleine snack.  Het boekje 'Reiken naar de maan' kan je na de workshop bij ons kopen.


Deze workshop is voor tieners samen met hun mama of papa, samen met een vriendin of met iemand anders die je nauw aan het hart ligt. 


Woensdag 15 april

van 15u tot 17u

25€/persoon of 20€/persoon als je met 2 komt

inschrijven via mail of contactformulier