Bewust Zijn

Bewust ZIJN


Een mix van helend energiewerk, meditatie en een vleugje magie.  Tijdens deze workshop laten we onze doelen en verwachtingen vallen en maken we verbinding met onze eigen natuur, de stilte en ons 'zijn'. Weg van het doen en moeten, weg van iemand te moeten te zijn, weg van ook maar iets aan jezelf te moeten veranderen of te helen, weg van alle oordelen en verwachtingen, weg van alle opgelegde structuren, .... Alleen maar zijn.  Met de ondersteuning van Moeder Aarde/Gaia, de natuur en haar ongeziene wereld (natuurspirits,-wezens, deva’s, ....), de Hollow Earth, de sterrenvolkeren, de hogere dimensies, ...... geven we onszelf over aan de eenvoud, de stilte, aan de liefde die niet doet maar is. We geven ons over aan Dat wat al Genezen is, al heel is, voorbij de heler en de heling - onze ware aard en natuur, de Magie en Eenheid van al het leven , de Bron, de pure juistheid in de kern van de dingen.


Nieuwe data volgen!

19u30 tot 21u30

30€

Kevin & Vanessa

Inschrijven verplicht via kevin_meulemans@live.be  of info@schopboshoeve.beTieners & de eerste menstruatie


Meisjes kijken vaak op tegen hun eerste menstruatie. Bang dat het op school gebeurt of net tijdens de dansles.  Tijdens deze 'teen-talk' proberen we die angsten weg te nemen.  Niet door veel technische of saaie uitleg maar eerder door er gewoon openlijk met mekaar over te praten. Vrouwen die hun ervaring over hun menstruatie delen met meisjes. Over rituelen om die eerste bloeding te vieren. Over mooie en handige hulpmiddelen.  Over hormonen en emoties tijdens je cyclus. 

We reiken je handvaten aan om zelf (samen met vriendinnen of je ouders) van je eerste menstruatie iets moois te maken.  We baseren ons hiervoor op een wondermooi boekje voor tienermeisjes ('Reiken naar de maan' van Lucy H. Pearce) en stellen ook onze eigen 'period kit' samen.  Om het nog gezelliger de maken, krijg je tussendoor een lekker gezond sapje of thee en een kleine snack.  Het boekje 'Reiken naar de maan' kan je na de workshop bij ons kopen.


Deze workshop is voor tieners samen met hun mama of papa, samen met een vriendin of met iemand anders die je nauw aan het hart ligt. 


Woensdag 15 april

van 15u tot 17u

25€/persoon of 20€/persoon als je met 2 komt

inschrijven via mail of contactformulier