Reiki

Usui Reiki Ryōhō traject


Je kan er ook voor kiezen om het reiki traject te volgen, bestaande uit

3 niveau's:

SHODEN

 • Herinner de verbinding met de Universele Levenskracht

 • Creëeren van een stevige basis en rust in jezelf

 • Loslaten van fysieke en emotionele spanning

 • Werken met Reiki 

OKUDEN

 • Verdieping van je spirituele verbinding

 • Verbinding met de eenheid van het leven

 • Loslaten van angst, boosheid, oordelen, conflict, .....

 • Anderen behandelen met Reiki, alsook op afstand

SHINPIDEN

 • Zelf-bekrachtiging door een hele sterke verbinding met de bron

 • Er ontstaat een diepe vrede in jezelf.

 • Je bent de Bron en het Licht.

 • Je wordt leraar in Reiki. 

 

Het traject is voor iedereen die het verleden wil loslaten. Voor iedereen die meer liefde, geluk en passie in het leven wil ervaren. Voor iedereen die balans zoekt in het leven. Voor iedereen die wil bijdragen aan een vredevolle aarde (VREDE BEGINT IN JEZELF). Voor iedereen die wil leren werken met reiki. 

Je leert gebruik maken van de energie en je ontvangt tools en inzichten om toe te passen in het dagelijks leven.


CURSUS REIKI 1 


Jezelf en anderen leren behandelen met Reiki het kan!

Tijdens de 1ste graad van Reiki leer je om terug bewust verbinding te maken met de Universele en Goddelijke energie en levenskracht dat in heel de schepping aanwezig is. De energie die aanweig is in de dieren, de bomen, het water , de planten, de zon, de maan, ... Reiki is wat het hele bestaan met elkaar verbindt.


Tijdens de eerste graad van Reiki leer je oefeningen om te gronden/aardenen leer je meditaties zodat je meditatieve staat zich kan verdiepen. Geaard zijn en in een meditatieve staat zijn is een belangrijk uitgangspunt voor lke behandeling.


Naast oefeningen, meditaties, het leren van de zelfbehandeling en tafelbehandeling, ontvang je ook nog de 4 Reiju's. Dit zijn spirituele zegeningen die een diep reinigings - en helingsproces in ganfg zetten.

Hierdoor gaat Reiki meer gaan doorstromen  in je lichaam en kunnen eventuele blokkades, onverwerkte emoties, trauma, ... naar bovenkomen om geheelden losgelaten te worden. Het laat je jouw verbinding met Reiki herinneren, verstilt je hoofd, opent je hart en zet je met beide voeten op de grond en in je lichaam.


Wanneer ? Zat 16/10; Zat 23/10, Zat 30/10, Zat 6/11, Zat 13/11 en Zat 20/11 telkens van 10 u tot 13 u .


kostprijs is 350 Euro (max 6 cursisten)

Open Reiki Avond!


De open reiki avond is een ontmoetingsavond van zowel Reiki beoefenaars als mensen die nog geen Reiki hebben gedaan.


Denk je erover om zelf ook een cursus te volgen of wil je graag kennis maken met Reiki, dan kan je tijdens deze Reiki avond vrijblijvend komen kennismaken met Reiki. 


Reiki beoefenaars hebben tijdens deze avonden de gelegenheid om samen met anderen te oefenen en ervaringen uit te wisselen.


Indien gewenst, kan je een Reiju ontvangen. Reiju is een spirituele zegening, een spiritule gift waarbij je ondergedompeld wordt in het volledig veld van licht. Je haalt er datgene uit wat jij op dat moment nodig hebt. Het versterkt je bewuste verbinding met de energie en het helpt je in je ontwikkeling. Het biedt de mogelijkheid om datgene wat al diep van binnen bestaat, wakker te maken. Het ontwikkeld de kwaliteiten die er al zijn, ze worden blootgelegd.


Bijdrage per avond is 15 euro 


Wanneer : Woe 18/8, 15/9, 13/10, 10/11, 8/12 '21


Inschrijving via kevin_meulemans@live.be of 0468/15.63.31