Acces Bars

Access consiousness - The Bars


Access Bars is een zachte hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig en wordt vandaag de dag in meer 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke ‘bars punten’ en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een sessie raakt de practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

Hoe werkt het?

Door de bars punten licht aan te raken begin je op te ruimen wat opgesloten zit. Access bars heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Verbetering van je gezondheid, beter slapen, gewichtsverlies, betere relaties, minder angsten, stress etc ...
Access Bars kan je leren in 1 enkele dag. Je leert de 32 barspunten op het hoofd, de juiste handposities en andere tools van Access consiousness (incl handboek).

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk

11/5

van 9u tot 18u
299 € (International price)

Docent: Philippe Lismont, aromatoloog, gezondheidstherapeut, woont momenteel in Zuid- Afrika.