Reiki

Reiki Behandeling (Usui Reiki Ryōhō)


Reiki betekent letterlijk Universele Energie, ook wel 'de kracht van de zon genoemd'. Deze universele levenskracht is aanwezig in alle facetten van de schepping. Deze Universele Energie activeert het zelfhelend vermogen van mens, plant en dier, kortom alles wat leeft. 

​Usui Reiki Ryōhō is een Japanse methode voor natuurlijke genezing.

Reiki ruimt de energie op in het lichaam om terug te keren naar de ware aard. Dat wil zeggen, het pure wezen dat we werkelijk zijn. Een staat van zijn waarin we vrij zijn van depressie, onzekerheid, jaloezie, woede, pijn, verdriet, frustraties, angsten, ..... Vrij van alle conditioneringen waarin we vastzitten.

Het lichaam is niet alleen een fysiek wezen of slechts een denkend wezen of spiritueel wezen. Het lichaam ben jij - het totale wezen. En het systeem van Reiki werkt op dit volledig met elkaar verbonden systeem. Het beïnvloed elk aspect van je leven.
Een eenvoudig begrip van hoe Reiki werkt is dit: Werken met Usui Reiki Ryōhō stimuleert de universele energie om in het lichaam te bewegen. Je hebt al energie in je lichaam, maar vaak stroomt het niet gemakkelijk, door de blokkades die de stroom belemmeren. Wanneer onze energie zonder onderbreking stroomt, dan stralen we ongehinderd het mooie zuivere licht van ons ware wezen. Deze toestand wordt vaak verlichting genoemd.

Daarom verschuift de energie wanneer we werken met het systeem van Reiki. Wanneer dit gebeurt, is het mogelijk dat je het voelt. Als er afval op de weg naar buiten is, zal je dit op de 1 of andere manier merken. Misschien voel je die hoofdpijn een beetje meer, of merk je dat je last hebt van maagklachten, of je voelt je emotioneel of beroert. We noemen dit een reinigingsproces. Het is een normale, natuurlijke manier voor het lichaam om te reageren als het zijn weg terug vindt naar zijn pure zelf. 

Een van de meest fantastische dingen over het systeem van Reiki is dat we de energie niet richten of manipuleren. Het gaat over open zijn en loslaten, je lichaam toestaan de energie op te nemen die wordt aangeboden en te nemen wat het nodig heeft. 

Wanneer we de rationele geest wegnemen, beoordelen wat goed of slecht voor ons is, stellen we ons open voor de kracht van de natuur en zijn natuurlijke genezingsstroom. Je weet misschien niet wat het beste voor je is, maar je lichaam wel.  Laat Reiki de genezing doen.

 

Reiki ondersteunt om meer harmonie en geluk in het leven te ervaren. Om de stilte in jezelf te herontdekken. Het ondersteunt je om te groeien naar eenheid van het zelf. Lichaam, geest en ziel worden samengebracht.

Tijdens de behandeling worden alle mogelijke frequenties aan spirituele energieën ter beschikking gesteld, waarbij de ontvanger die energieën opneemt die hij/zij nodig heeft op dat moment. Tijdens de behandeling worden we bijgestaan door Spirithelpers (natuurwezens, deva"s, voorouderlijke genezers en sjamanen, sterrenvolkeren, .....) die ons ondersteunen in het helingsproces.


Prijs: 65€

Duur: 90 min.

Door Kevin