Healing arts

Healing Arts

De Healing Arts Therapie werkt met de innerlijke informatie van de cliënt. De cliënt genereert de informatie en de therapeut geeft een veilige bedding en helpt de cliënt om de nieuwe en soms in eerste instantie 'vreemde' informatie, te vertrouwen en betekenis te geven.

Het voelen en doorleven van wat er in het lichaam gebeurt als de innerlijke informatie vrijkomt, is een essentieel onderdeel om oude blokkades blijvend op te lossen en hogere frequenties in het lichaam te integreren. Het lichaam wordt op deze manier energetisch 'verbouwd'.

De energetische informatie is holistisch en holografisch van aard. Lichaam, Ziel en Geest zijn bij de healing betrokken en iedere healing draagt bij aan het collectieve morfogenetische veld van heelheid en liefde.

Het doel van de healing is altijd het genereren van een hogere lichtenergie van de cliënt, ofwel het verder indalen van het Hoger Zelf in het fysieke lichaam, waardoor er meer liefde, geluk en passie voor het leven ontstaat.

Om de nieuwe energie te kunnen leven is aarding en gronding van de hoge lichtenergie tot in de celstructuur, in iedere vezel van het lichaam, een wezenlijk onderdeel van de therapie.


Prijs: 75€

Duur behandeling: 2u

Door Kevin