Aroma behandeling

Aroma behandeling


Onze sensitiviteit en trillingen nemen dagelijks toe en vragen om medicijnen uit de natuur. We hebben ze nodig om onze levenskracht te verhogen, voor onze spirituele groei en om meer afgestemd te kunnen zijn op onze ware natuur en ons zijn. Essentiële of etherische oliën zijn hier een voorbeeld van. 

 

Etherische oliën zijn zeer sterk geconcentreerd. Vaak zijn er duizenden bloemen of blaadjes nodig om een paar druppels olie te krijgen. De kracht van al die bloemen of blaadjes zit dus geconcentreerd in enkele druppels olie. Daarom is er maar een kleine hoeveelheid nodig voor een heilzaam mengsel.  Elke soort essentiële olie heeft een eigen, unieke kracht. Door verschillende etherische oliesoorten te combineren ontstaat er een krachtig heilzaam oliemengsel voor een bepaalde klacht of doel.

 

De oliemengsels worden tijdens de behandeling intuïtief ingezet en gebruikt. De oliën worden aangebracht via zachte strijkbewegingen op de rug en de voeten zodat de energiebanen geactiveerd worden en beter gaan doorstromen. Hierdoor kunnen disbalans en blokkades in het energiesysteem worden opgelost. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Tijdens de behandeling worden we bijgestaan door Spirithelpers (natuurwezens, deva"s, voorouderlijke genezers en sjamanen, sterrenvolkeren, .....) die ons ondersteunen in het helingsproces.

Wat brengt het jou?

- Diepe ontspanning.

- Je komt dieper in contact met je ware natuur.

- Evenwicht tussen lichaam en geest.

- Betere doorstroming van de energie.

- Meer vitaliteit.

- Heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.


Prijs: 50€

Duur: 45 min.

Door Kevin