Kampen en fundagen

Kampen & fundagen

We bieden mindful natuurfundagen en kampjes aan in kleine groepen, met de nadruk op natuur en aandacht voor elk kind. Vanuit verbinding met de natuur - en zo ook onszelf- gaan we dieren verzorgen, leren we omgaan met dieren, werken we in de moestuin, leren we koken, beoefenen we lichaamsbewustzijn door o.a. yoga en massage op een speelse manier (ook met de dieren!), doen we veel creamomenten, bouwen we kampen, wandelen we en spelen we vooral veel!

Is jouw kind gevoelig en houdt hij/zij niet van drukte? Dan gaat ze/hij zich hier zeker en vast thuis voelen.... De kampjes zijn ideaal voor de kids om te 'ontprikkelen' van de dagelijkse drukte.


En om ons helemaal onder te dompelen in het vakantiegevoel bieden we ook kampjes aan met overnachting.

Mindfulkampjes


Vrij spel, creatieve dingen, spelletjes, yoga, meditatie, paarden, natuur, avontuur en nog zoveel meer.


Voor kids vanaf 3 jaar.  

Van 9u tot 16u


45€ incl lunch, drank en gezonde tussendoortjes (40€ voor tweede kind van zelfde gezin)


Krokus : Ma 24/2 en Di 25/2 (telkens van 9 u tot 16 u)

Paas : Data volgt 


Kampen


Zomerkampen

3 daagse zomerkampen op je eigen ritme!

Wat doen we allemaal?  Buiten spelen, yoga en meditatie, klankbad of spel, voor dieren zorgen, koken, knutselen, verhalen, kampvuur, wandelen, zwemmen, roeien, vissen, paarden knuffelen en chillen.  De kinderen slapen in onze gezellige yogashala.of in tenten.


nieuwe data volgen snel

Met overnachting (vanaf 8 jaar): 175 euro

Zonder overnachting : 135 euro

Prijs all-in Filmkamp


In de paasvakantie kan je in Schopbos 2 dagen in de schoenen staan van een regisseur of een acteur. Tijdens dit filmkamp maken we samen een verhaal dat we nadien volledig gaan uitwerken en filmen zoals dat op een echte set gebeurt.  Elk kind kiest zelf welke rol hij of zij het liefst invult (voor of achter de schermen). Dit kampje wordt begeleid door Tom Willems, professioneel regisseur. Uiteraard kan je tussendoor ook lekker spelen in de Schopbos-natuur.


6 en 7 april 2020

Vanaf 8 jaar

Prijs all-in: 150€ (incl overnachting)