Workshops volwassenen

Workshops (volwassenen)

Dicht bij jezelf


Een dag waarin jij centraal staat, ver weg van de drukte,  terug voeling krijgt met jezelf, je volledig ontspant en ervaringen deelt met anderen.


10u Aankomen met thee en versnapering

10u30 Relaxatie 

12u Gezonde lunch (biologisch)

13u Sjamanistisch coachen met paarden

15u Gezond tussendoortje

15u30 Yin Yoga met Cranio

17u Afsluiten met thee en koekjes

17u30 Einde


28 september 2019 

10u tot 17u30

165€/persoon

Aroma klankbad


Zin om de krachtige combinatie te ervaren van klankontspanning en aromatherapie? Tijdens dit klankbad wordt Kristel bijgestaan door Kersten van zen-ergy. Zij zal je meenemen in de wondere wereld van etherische olien. Veel meer dan een fijne geur!


6/11

van 20u tot 21 u

30€

Yin yoga & Klankbad


Het doel van deze workshop is tot jezelf komen door diepe ontspanning. Dat doen we door samen eerst enkele yin yoga houdingen te doen, een rustige en lichte vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is en geen enkele ervaring vereist.  Geen inspanning of complexe asana's maar simpele houdingen waar we gedurende enkele minuten in blijven zitten of liggen.  Op die manier kom je volledig tot rust, zowel in je hoofd als in je lichaam.  Na deze yogasessie kruipen we op de yogamat gezellig onder een warm dekentje om te genieten van een klankbad.  


27/9, 25/10 en 29/11

van 20u tot 22u

25€

Yin Yoga & Cranio


Yin yoga is een rustige en lichte vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is en geen enkele ervaring vereist.  Geen inspanning of complexe asana's maar simpele houdingen waar we gedurende enkele minuten in blijven zitten of liggen.  Op die manier neem je de tijd om naar je lichaam te luisteren en te voelen tot diep in je bindweefsels, daar waar eventueel blokkades zitten. Als je comfortabel en ontspannen in de houding zit of ligt, zal Vanessa door middel van Craniosacraal je helpen die blokkades los te maken en zo ruimte te maken voor genezing en volledige ontspanning. Zowel Yin Yoga en cranio zijn er op gericht je lichaam beter te begrijpen en  aan te voelen en op die manier je bewustzijn te vergroten.  


10/10, 7/11 en 5/12

van 20u tot 21u30

25€

Cranio & Klankbad

 

Zin om de krachtige combinatie te ervaren van klankontspanning en Cranio sacraal therapie? Lekker knus onder een dekentje je laten meevoeren op de klanken van stem en etnische instrumenten zoals klankschalen; oceandrum, regenstok, schelp, indianenfluit, sjamaantrom, windchimes…. Even tot jezelf komen, badend in de ontspannende trillingen van klankdruppels. Tijdens dit klankbad kan je combinatie ervaren van cranio en klank. Vanessa (cranio sacraal therapeute) geeft tijdens dit klankbad craniohealing, een krachtige vorm van lichaamswerk/healing waardoor er nog meer ontspanning optreedt en er ruimte komt voor genezing Een heerlijke ervaring die ons dichter brengt bij onze kern.


30/9, 15/10 en 18/11

van 20u tot 21u

30€


Blijf bij je lijf: een workshop 'bewust leren ontspannen'


'Blijf bij je lijf'  is een workshop waarin je de kans krijgt om op een vertraagde en vriendelijke manier, de relatie met je lichaam, gedachten en emoties te onderzoeken en te ondervinden.

Via uitgekiende en beproefde relaxatie- en ademhalingsoefeningen, ondersteund door live klank en muziek, kom je in een diepe ontspanning.  Je leert via mindfulnessoefeningen om met een milde en niet-oordelende blik te observeren en te accepteren wat er zich aandient.

De oefeningen zijn eenvoudig en gemakkelijk toepasbaar.  Ze hebben een rustgevende, krachtige en positieve invloed op je leven.


1 keer per maand op donderdag: 11/7 - 8/8 - 19/9 - 17/10 - 14/11 - 12/12

van 19u30 tot 22u

€ 36 voor losse les en € 32 pp indien met 2 personen - reeks van 6 workshops aan € 200

Kussen, dekentje en fles water meebrengen
Dans vrouw, dans!


Het belooft een (h)eerlijke avond te worden waarin 13 vrouwen hun lichaam eren door te voelen wat het nodig heeft, door te dansen en eventueel mee te zingen. De 4 elementen zijn de rode draad. De muziek komt aanwaaien uit alle windrichtingen.
Tussendoor maken we het stil om de klanken te laten bezinken.
Als afsluiter ontvang je een live klankbad met stem, handdrum, klankschaal en windgong.


Begeleiding door Gritta Maes (mindfulnesscoach en intuïtief muzikante en zangeres)


nieuwe data volgen snel

van 19u30 tot 22u
€ 25 (water en thee inbegrepen)

Inschrijven is verplicht via website www.temenos.be/aanbod.
Je plek is verzekerd na storting van het dansgeld.

Inschrijven voor workshops via contactformulier (tenzij anders vermeld)