Kampen

Zomer 2019

Zomerkampen - 3 daagse


Tijdens deze 3 daagse leven we vooral op het zomers ritme, buiten in de natuur. Wat doen we allemaal? Buiten spelen, yoga en meditatie, klankbad of spel, vr dieren zorgen, koken, knutselen, verhalen, kampvuur, wandelen, zwemmen, roeien, vissen, paarden knuffelen en chillen.  De kinderen kunnen buiten in de tipitent slapen of binnen in onze yogashala,  dit mogen ze zelf kiezen.  De 3 daagse zomerkampen op Schopbos zijn heerlijke kampjes waar de kinderen elk jaar weer naar uit kijken. En wijzelf ook ;-)  We starten op  ma om 9 u tot woe 16.30 u. 


8,9 en 10 juli

15,16 en 17 juli

5,6 en 7 augustus

12,13 en 14 augustus

Met overnachting, vanaf 5 jaar

Prijs all incl : 175€

Filmkamp


Voor kids vanaf 6 jaar die graag eens in de schoenen willen staan van een regisseur of een acteur.  Tijdens dit kampje maken we samen een verhaal dat we volledig gaan uitwerken zoals dat ook op een echte set gebeurt: make-up, setdressing, styling, ... Elk kind kiest zelf welke rol hij of zij het liefst invult (voor of achter de schermen).  


28, 29 en 30 augustus

Prijs inclusief overnachting: 225€


Voor een unieke en rustige groepssfeer houden we de groepen liever kleiner (max 10 kids)


 We zijn steeds met 2 begeleiders (ikzelf of Heidi of andere) en 2 assistenten (gemotiveerde tieners ;-).

We willen een veilige sfeer scheppen en aandacht hebben voor elk kind in zijn of haar eigen unieke zelf.

Ook merken we dat de grotere kids (vanaf 10 jaar) wel eens nood hebben aan een ander ritme. 

Gsm's en andere zijn niet meer weg te denken uit hun leefwereld dus we proberen daar ook een balans in te zoeken. Foto's nemen, Tik Tok filmpjes maken,

het hoort er nu eenmaal bij, maar we proberen toch de nadruk te leggen op samenwerken, verbinding, ontspanning (zonder schermen , hihi),

spelen....

Indien er nog vragen zijn of leuke ideeën (we zijn voortdurend in beweging dus ook verandering) neem gerust contact op!!

Mensen die bv een leuke workshop willen komen geven of een verhaal vertellen tijdens de kampen zijn zeker welkom.

Schopboshoeve is een plek voor iedereen die nood heeft aan een zalige rustplek, maar ook voor mensen die ertoe willen bijdragen.